background-image

O podjetju Premier

Je popolnoma preprosto. Naveličani smo načina delovanja nepremičninskega sektorja v Sloveniji. Ne ponuja ustvarjalnih in inovativnih rešitev. Ne sprejema sprememb in posodobitev. Ne zadovoljuje potreb javnosti. Skratka, odločili smo se popraviti nepravilnosti in zagnati podjetje Premier! 

Kaj nas dela drugačne? 

Daljši delovni čas

Vsi imamo natrpane urnike, ki vključujejo službo, družino, hišna opravila in številne druge obveznosti. Med temi dejavnostmi moramo najti čas za ogled ali predstavitev nepremičnin. Ali ne bi bilo torej lepo, če bi nepremičninski posrednik dejansko delal takrat, ko bi vam to ustrezalo? Zato smo v podjetju Premier pripravljeni odgovoriti na vsa vaša vprašanja in smo na voljo za oglede nepremičnin od 9.00 do 20.00 od ponedeljka do petka in od 11.00 do 17.00 ob sobotah.

 


 

Uporabniku prijazno in uporabno spletno mesto

Smiselno je, da boste sanjsko nepremičnino najprej začeli iskati na internetu. Zakaj je torej toliko slabih in neuporabnih spletnih mest? Posebej smo se potrudili oblikovati in razviti spletno mesto, ki zagotavlja dragocene informacije o posameznih nepremičninah, da boste bolje pripravljeni na čim manj stresno izbiro nepremičnin, ki si jih želite ogledati. Vse naše nepremičnine vključujejo fotografije visoke ločljivosti, videoogled, tloris, razred energetske učinkovitosti, informacije o lokalnem območju in lokacijo.

 

 

Mobilna aplikacija

Poleg spletnega mesta, ki je zelo prijazno mobilnim napravam, smo ustvarili tudi aplikacijo za iskanje nepremičnin. Navsezadnje živimo v mobilnem svetu!

 

 

Fotografije in videoposnetki

Pravijo, da slika pove več kot tisoč besed. S tem se popolnoma strinjamo. Menimo, da fotografije visoke ločljivosti veliko pripomorejo k oblikovanju prvega vtisa o nepremičnini. Lahko vam prihranijo čas, saj si vam nepremičnine ne bo treba ogledati v živo, lastniku pa omogočajo, da jo prikaže v vsej svoji lepoti.

Poleg tega vsi oglasi vključujejo videoposnetke visoke ločljivosti, ki tem fotografijam vdihnejo življenje in ustvarijo dinamično perspektivo. 

 

 

Rešitev na enem mestu

Postopek prodaje, nakupa, najema ali dajanja nepremičnine v najem vključuje več dejavnikov, ki se morajo brezhibno in učinkovito ujemati, da bo postopek nestresen, učinkovit in pravočasen. Zato ponujamo celovito rešitev, da vam za doseganje rezultatov ne bo treba iti od točke A do točke B in nato do točke C. Pri nas lahko dobite cenitev nepremičnin, fotografiranje, pravne storitve, napoved za odmero davka, notarske storitve, popravila in vzdrževanje, upravljanje nepremičnin ... (seznam se nadaljuje).

 

 

Celovito trženje

Pri trženju gre za izdelek, ceno, promocijo, kraj, proces in ljudi.

Izdelek: Če se odločiti prodati svojo nepremičnino ali jo dati v najem, bomo zagotovili, da bo izpolnjevala zahteve trga in da bodo stranke obveščene o njeni resnični vrednosti.

Cena: Zagotavljamo natančno in zanesljivo cenitev, da čim bolj povečamo vrednost nepremičnine ter obenem zadostimo povpraševanju na trgu. Upoštevamo splošne razmere na trgu in tudi lokalno infrastrukturo, kar vključuje šole, trgovine, prometne povezave in rekreacijske storitve.

Promocija: Način, kako je izdelek predstavljen na trgu, je bistvenega pomena pri zagotavljanju njegove realizacije. Zato veliko pozornosti posvečamo fotografijam, videoposnetkom, opisom nepremičnin in dodatnim dragocenim informacijam za stranke, na kar smo zelo ponosni. Poleg tega smo uresničili nevsakdanjo zamisel iskanja nepremičnin. Stranke lahko iščejo svojo sanjsko nepremičnino na podlagi načrta posameznih sob!

Kraj: Internet je prostrano območje in mi znamo kar najbolj izkoristiti njegov potencial. Poleg svojega spletnega mesta sodelujemo z več nepremičninskimi portali (denimo nepremicnine.net, prian.ru), da bi čim bolj povečali tržni doseg. Vse naše nepremičnine se oglašujejo v Sloveniji, Rusiji in po vsej Evropi. Prav tako zagotavljamo največjo možno izpostavljenost z obveščanjem naročenih strank po e-pošti in sporočilih SMS ter tako neposredno tržimo nepremičnine.

Proces: Proces nakupa ali dajanja nepremičnine v najem je lahko stresen in dolgotrajen. Naredili smo vse, kar je v naši moči, da bi vas razbremenili – od ogledov nepremičnin v poznih večernih urah in časovnih razporedov za spletne oglede (da si lahko vnaprej načrtujete dan) do dni odprtih vrat. Poleg tega svojim strankam zagotavljamo rešitev na enem mestu.

Ljudje: Kakovostno nudenje pomoči strankam in način zagotavljanja pomoči sta osrednji točki našega poslovnega modela.